96Nyheder 3 Nyt fra...

En dejlig og positiv oplevelse på en fredag :-)

Nyhed billede
En af Hyllehøjskolens elevers cykel går i stykker til morgen på cykelstien. Og så på denne fredag, hvor nogle af klasserne skal cykle til marinaen, det var ikke så godt. Eleven møder et ægtepar, som bor i området, de tilbyder at reparere cyklen. De ringer til mig på kontoret og fortæller, at hvis de ikke når at få cyklen klar, så hjælper de med at få barnet hen til skolen, da hun har fortalt, at hun skal på cykeltur med skolen lige om lidt. 5 min senere står barnet her fulgt af kvinden. Jeg takker mange gange for hjælpen, vi finder en lånecykel på vores lager, så af sted på tur med pigen sammen med alle de andre.
Senere får jeg en opringning, at nu er cyklen repareret, køreklar og står parat til afhentning! Hvor bliver man dog glad :-)
Tusind tak til et par fantastiske dejlige mennesker, der var parat til at give en hjælpende hånd!

17-08-2018 MJ

Forrige 10