Eleverne skal lære at undvære deres mobiltelefoner

Nyhed billede
Vi taler meget med eleverne om, hvor vigtigt det er at lære at bruge forskellige former for teknologi på en god måde. man skal begå sig forsigtigt på de sociale medier - ligesom man skal begå sig forsigtigt i trafikken. Det handler om digital dannelse.

Det er også vigtigt for eleverne at lære at undvære teknologi. Der er ikke noget ved at være afhængig af hele tiden at se på sin telefon - eller hele tiden mærke efter, om der nu skulle komme en besked. Man må ikke blive slave af sin telefon.

Alle klasser arbejder lige nu uden deres mobiltelefoner. Der er forskel på, hvordan det praktiseres - alt efter, hvor gamle eleverne er. Men alle eleverne afleverer deres mobiltelefoner i kasser - og får dem igen senere.

Det går godt. Eleverne savner ikke deres telefoner i skoletiden. Skolebestyrelsen har evalueret deres princip - og vi fortsætter på denne måde i fremtiden.
    Simon Hempel-Jørgensen den 19-08-2016
    Skolebestyrelsen har vedtaget Hyllehøjskolens codex - en plan for hvordan vi arbejder frem mod det bedst mulige lærings- og arbejdsmiljø. Den indholder bl.a. en positivliste for god adfærd, som vil blive gennemgået med alle elever (og forældre) i dette skoleår.

Skolebestyrelsen har desuden revideret principperne vedr. folkeskolereformen.

Læs mere ved at følge linket.
    Mette Bech Jordal den 23-06-2016

Køreplaner 2016/2017

Så er de nye køreplaner for næste skoleår klar, og kan ses på nedenstående hjemmeside:

Skulle der være spørgsmål, kan Tina Frisch Karstensen i Trafik- og vejafdelingen, kontaktes på tlf. 88 88 48 03.

• 31-08-2016
    6. klasser kommunal idrætsdag · 6A · 6B