Den bedste skole!

Nyhed billede
Kære forældre.

Et nyt skoleår er lige gået i gang, og det er nok ikke gået jeres næse forbi, at der er stor bevågenhed om Folkeskolen lige nu. Det er fantastisk, at medier, politikere, skolefolk og ikke mindst forældre beskæftiger sig så meget med vores alle-sammens ”nye skole”.
I skolebestyrelsen håber vi meget, at sigtekornet bliver rettet ind mod alle de gode oplevelser, vores børn får med lærerrig undervisning og spændende aktiviteter.

Som forældre er det essentielt, at vi bakker skolen op i alt det nye, der kommer til at ske. Lærerne, pædagogerne, ledelsen og resten af skolens personale skal også finde deres ben i en meget forandret arbejdsdag på Hyllehøjskolen.
Spørg endelig ind til de oplevelser jeres barn har haft i skolen, og glæd jer sammen med jeres barn, når historien handler om fantastiske kammerater, fede frikvarter, succes i undervisningen og vilde aktiviteter. Hvis historien handler om de trælse ting en skoledag også kan byde på drilleri, kedelige lærere, forvirring over det nye, eller uretfærdig behandling så spørg undrende og interesseret ind. Som regel kan vores interesse perspektivere historien, og vi kan som voksne hjælpe barnet til at få historien ”på plads”. Hvis jeres undren giver anledning til en samtale med de voksne på skolen, så tag kontakt til skolen samme dag.
En åben og tillidsfuld dialog mellem skole og hjem sender et signal til børnene om, at vi tager dem seriøst, og at vi sammen vil skabe den bedste skoledag for dem, deres kammerater og de voksne på skolen.

Vi har netop haft vores første skolebestyrelsesmøde, og glæder os meget til at arbejde med de rammer vi kan påvirke, så Hyllehøjskolen bliver den bedste skole for vores børn.

I skolebestyrelsen håber vi meget på jeres hjælp til dette. Kontakt os, hvis der er emner/temaer I ønsker, vi skal tage op.

For at vi sammen kan blive klogere, indbyder skolen alle forældre til et ”stormøde” den 7. oktober kl. 18.30-20.30. På mødet vil vi kigge tilbage på de første 8 ugers erfaringer, vi sammen har med en forandret skole, og hvordan vi som forældre kan gøre skolen endnu bedre for vores børn. HUSK at sætte kryds i kalenderen og mød op til en spændende aften.

Håber, I alle får et fantastisk skoleår.

På vegne af skolebestyrelsen
Morten S. Schlægelberger
    Sine Erlandsen den 15-08-2014
    Til orientering:

Specialundervisningen på Hyllehøjskolen begynder 1. september 2014.

Sine Erlandsen den 13-08-2014

Hermed lidt praktisk info vedrørende valgfag.

NB! Der står AG ud for valgfaget Dans, det er en fejl. Der skal stå AQ.

I skal logge på Forældreintra for at se de enkelte valgfagslister.
  • Sine Erlandsen den 11-08-2014
    Vedr. lektiecafé/faglig fordybelse

Tilmelding/framelding af lektiecafé/faglig fordybelse skal fremover ske skriftligt over forældreintra til Mette Jordal. Elever kan ikke selv melde til eller fra.

Såfremt man er tilmeldt lektiecafé, skal man møde op hver gang og blive til timen er forbi. Hvis man ikke har lektier for, kan man fx læse i en bog, lave ekstra matematik osv.
  • 20-08-2014
    teammøde 5.b · 5B