7. klasse på lejrskole

Nyhed billede
I uge 25 har 7a og 7b været på lejrskole til Musholm i Korsør, hvor de sociale og kropslige færdigheder blev sat i fokus.

I løbet af ugen har de unge mennesker prøvet kræfter med svævebane, klatrevæg, elhockey og forskellige idrætsformer. Der ud over blev der cyklet til Trelleborg, og dagene blev afsluttet med dans, snobrød, fitness og forskellige lege.
    Mette Bech Jordal den 19-06-2017
    Procedure ved manglende tilmelding til pasning i sommerferien.
    Vi gør opmærksom på, at i uge 26-32 kan SFO kun modtage børn, der er tilmeldt pasning i forvejen.
    Mht. bemanding af personale så er vi nødt til at afvise børn/forældre, der kommer i SFO uden at  være tilmeldt.
    Hvis der kommer forældre med børn uanmeldt, vurderer personalet i SFO, hvorvidt det er ansvarligt at modtage barnet - i forhold til bemandingen, og der vil blive sagt nej, hvis det ikke kan lade sig gøre.
    Hvis et barn kommer uanmeldt alene i SFO, vil der blive ringet til forældrene.
    Dette er en ny procedure fra i år, men tilmelding til SFO er altså vigtig.
    Det handler alene om sikkerhed for både børnene og personalets skyld.
    Fristen for tilmelding til sommerferie-pasning er forlænget med denne uge.

Mette Bech Jordal den 23-06-2017

Køreplaner for det nye skoleår

Køreplanerne for næste skoleår kan nu ses på https://fynbus.dk/Nye-koereplaner-i-august

Planerne træder i kraft fra 14. august 2017.

Skulle der være spørgsmål kan Kørselskontoret kontaktes på tlf. 88 88 48 03.