Faguge på Hyllehøjskolen

4. klasse har arbejdet i matematikprogrammet GeoGebra 4. klasse har arbejdet i matematikprogrammet GeoGebra
Vi har i uge 45 faguge på skolen. Det betyder, at det normale skema er sat ud af kraft og at der er tid til fordybelse. Det er nu, eleverne kan komme ud af huset. 9. klasse har fx besøgt et landbrug.

Flere klasser arbejder til daglig med matematikprogrammet GeoGebra og under fagugen blev brugen udvidet til flere klasser.

I 4. klasse brugte eleverne selvinstruerende videoer, da de skulle lære programmet at kende. En af de første aktiviteter eleverne skulle gennemføre var at tegne frit. Det kom der gode skærmbilleder ud af, som det ses på billedet!
    Mette Bech Jordal den 18-11-2014
    Foredrag omkring: Fastholdelse af unge og forældre i foreningerne
    Simon Hempel-Jørgensen den 17-11-2014
    Lektiepolitik
    Lektiepolitikken er nu endeligt vedtaget af skolebestyrelsen. Vi har haft en grundig proces, der startede og sluttede i skolebestyrelsen og har været omkring skolens medarbejdere og forældre i fireversioner inden den endelige version blev behandlet 13. november.
    Vi må forvente, at der nu følger en implementeringsperiode, hvor vi alle sammen forholder os til, hvordan lektiepolitikken skal bruges.
    Lektiecaféen bliver naturligvis nævnt i lektiepolitikken. Vi har allerede foretaget en del justeringer i, hvordan lektiecaféen organiseres. Der er således nu tilført ressourcer til indskolingen, så 3. kl. har deres egne hold og lektiecaféen er samlet i længere tid på færre dage.
    Simon Hempel-Jørgensen den 14-11-2014
    Undervisningensministeriet har lavet en kampagne om erhvervsuddannelserne, som kan se ved at følge linket.
  • 26-11-2014
    Skole-hjem samtaler · 2A
  • 26-11-2014
    Forældresamtale · 2A