Videovejledning i billedkunst

Nyhed billede
Vi kommer aldrig til erstatte lærere med computere, men vi ser flere eksempler på, at brug af teknologi i undervisningen kan gøre det nemmere at ramme eleverne på netop deres niveau.

Videovejledninger et godt eksempel på dette. Læreren præsenterer en aktivitet, hvor eleverne får adgang til en video, som de kan se hver især. Eleverne kan sætte videoen på pause og "spole" tilbage, alt efter hvilket behov de har for at se ting flere gange.

De flotte billeder er lavet efter en videovejledning på engelsk (australsk). I kan selv se videovejledningen ved at følge linket.
    Mette Bech Jordal den 10-10-2014
    Vedr. ferieplan - Skoleforvaltningen oplyser:
    Den kalender, vi lagde til grund for ferieplanen, havde fejlagtigt placeret påskedag i uge 11 i stedet for i uge 12. Derfor en tilrettet version.

Mette Bech Jordal den 12-09-2014
    Kære forældre
    Da skolereformen jo er trådt i kraft, betyder det bl.a., at vi har lavet nye retningslinier for, hvorledes I som forældre kan træffe lærerne. Såfremt det drejer sig om noget uopsætteligt, kan I ringe til skolens kontor på 8888 5656. Ellers bedes I skrive på forældreintra og evt. bede den pågældende lærer om at ringe jer op. I kan forvente at få svar på jeres henvendelse den samme dag eller dagen efter.
    Ved helt særlige omstændigheder kan skoleleder Simon Hempel-Jørgensen altid kontaktes på 4055 8370
  • 22-12-2014
    SFO børn holder julefrokost · 1A · 1B · 2A · 2B · 3A · 3B