Vi har arbejdet med fabler 2.B

Nyhed billede
… og sådan evaluerede vi.

Vi har læst, skrevet og tegnet fabler. Vi er blevet kloge på hvad en morale er og hvem Æsop var. Vi har lavet dukketeater, hvor forældrene var inviteret til generalprøve og lavet forestillinger for børnehaveklasserne.

Quiz og Byt
En øvelse, der får eleverne op ad stolene og giver dem genkalde sig de ord og begreber vi har arbejdet med den seneste tid.
Med Quiz og Byt er alle elever fysisk aktive, har masser af taletid og får snakket med flere forskellige klassekammerater på kort tid.

Hvem var Æsop? Hvad er en morale? Hvad er en fabel? Hvad er en replik? Nævn en ting du har lært om fabler! Hvad er det bedste du har lavet? Hvordan hævner storken sig på ræven? Hvad er tidsbindeord?

Tegn på læring
Alle elever har et spørgsmål. Så ”fanger” man en klassekammerat med en High Five. Begge læser deres spørgsmål op og begge svarer på den andens spørgsmål. Så bytter man spørgsmål og ”fanger” en ny makker.
  • 12-02-2016
    Uge sex ·