ÅBEN SKOLE: 5.x på torvet

Nyhed billede
5.x har lørdag 17. september været med GoCook on tour ved Kvicklytovet i Middelfart.

Her lavede de tre slags grøntsags-pizzaer og delte ud til gæsterne omkring madværksted .

Opskrifter kan findes ved at følge linket
    Simon Hempel-Jørgensen den 19-08-2016
    Skolebestyrelsen har vedtaget Hyllehøjskolens codex - en plan for hvordan vi arbejder frem mod det bedst mulige lærings- og arbejdsmiljø. Den indholder bl.a. en positivliste for god adfærd, som vil blive gennemgået med alle elever (og forældre) i dette skoleår.

Skolebestyrelsen har desuden revideret principperne vedr. folkeskolereformen.

Læs mere ved at følge linket.
    Mette Bech Jordal den 23-06-2016

Køreplaner 2016/2017

Så er de nye køreplaner for næste skoleår klar, og kan ses på nedenstående hjemmeside:

Skulle der være spørgsmål, kan Tina Frisch Karstensen i Trafik- og vejafdelingen, kontaktes på tlf. 88 88 48 03.