ÅBEN SKOLE: 5. kl. på Fiberline

Nyhed billede
5. årgang på Hyllehøjskolen har været afsted på første, af forhåbentlig mange, besøg på Fiberline Composits A/S.

Den lokale fabrik, som har mere end 220 ansatte, har tilbudt at "adoptere" de nuværende 5. klasser i nogle timer, med henblik på at lave en masse spændende projekter hen over de næste par år.

På denne måde får eleverne et indblik i hvordan skolens fag, fx design, bliver anvendt i erhvervslivet samt vigtigheden ved at være innovativ og entreprenant.
Men samarbejdet betyder også, at eleverne får svar på "Hvorfor er det vigtigt at kunne skrive tysk?", når vi til august skal igang med at bygge en lille bro, hvor korrespondance med et tysk firma bliver nødvendigt.

Kort sagt, så kommer eleverne til at arbejde med næsten alle skolens fag, men på en måde hvor det giver mening hvad de laver, og mening hvorfor vi skal øve det i skolen.